Loading…

Hur fungerar tjänsten?

Hur fungerar Ainomam?

Internet bjuder inte alltid på innehåll som man är intresserad av och kan därför vara jobbigt att behöva bläddra sig igenom artiklar och innehåll som man önskat att man aldrig sett. Man kanske tycker det är jobbigt med matlagningsvideos när man själv inte kan laga mat eller så kanske man inte vill se den där katten som ska vara så gullig när man själv gillar hundar. Man vill helt enkelt inte behöva betala med sin tid för sådant som man inte intresserar sig av.

Därför har Ainomam skapats för just dig som vill filtrera innehållet i din webbläsare eller i dina sociala medier där du med några enkla tryck kan välja vad du inte vill se. Användaren tillåter tjänsten att vara en medresenär när du surfar på internet och sociala medier. Med hjälp av manuella inställningar eller automatiska filter hjälper den dig att stoppa material du inte vill ska nå din skärm.

Genom många års arbete och användandet av vår tjänst hos våra användare och AI integrerad teknik så lär sig Ainomam vad som är vad på nätet och kan välja ut exakt vad du inte vill se redan innan sidan laddat upp eller om du scrollar på sociala medier så hamnar det innehåll, som du inte är intresserad, inte i ditt flöde.

Ainomam har gjort det möjligt för användaren att surfa på internet på sina egna villkor och med sina egna filtreringar och det är vad vi kallar för äkta frihet på internet.