Loading…

Karriär – Jobba hos oss

Är du intresserad av att jobba hos oss?

Just nu söker vi två härliga medarbetare i vårt team:

Systemutvecklare

Som systemutvecklare hos Ainomam har du varierande och utmanande arbetsuppgifter där vi aktivt jobbar med nyutveckling. Tjänsten innefattar projekt där du får använda ditt kreativa tänkande och din lösningsförmåga. En systemutvecklare hos oss är en person som gillar att koda, är kreativ, noggrann och drivs av att jobba efter uppsatta mål. 

Du är utbildad, dataingenjör, systemutvecklare eller har en bakgrund/erfarenhet som vi anser vara motsvarande. 

Digital marknadsförare

Vi söker en digital marknadsförare med ett starkt digitalt DNA. Ditt fokus kommer vara på tillväxt där dina arbetsuppgifter innehåller mätning, tester, trackning och skalor.  Konkurrensanalyser och sökordsanalyser ser du som vardagsmat och du har ett öga för att sålla bland tekniska och kommunikativa idéer. Vi ser att du har en stor passion för kommunikation och ett hjärta som slår extra för digitala användarupplevelser och ny teknik. Din kreativa sida är full av idéer som vill driva egna projekt inom ramen av budgeterade deadlines.

Spontanansökan

Vi söker alltid efter nya stjärnskott som vill vara en i gänget i kampen om att få välja själva vad vi vill se på internet.

Vem är du?

Vi antar att du är en driven och intresserad person som har ett hjärta för teknikens under. Du har humor och gillar att jobba i team. Du har en sund syn på jämställdhet och kan skilja på människor och robotar. 

Skicka in en spontanansökan här nedan där du berättar vem du är och vilken tjänst du söker. Bifoga även ditt CV! 


Jag godkänner era villkor för användning av data