Loading…

Om Ainomam

Om tjänsten

Är du som singel trött på ständiga uppdateringar på facebook om vad dina vänners barn gör eller har för sig? Är det inte irriterande att du ständigt får reklam för blöjor och välling när du är ute och surfar på webben?

Vi på Ainomam har utvecklat en kreativ lösning på detta problem som kommer att förenkla din vardag och göra den mycket smidigare. Denna lösning är helt enkelt en plugin som sållar bort alla oönskade inlägg på sociala medier samt på din webbläsare så att du slipper se allt detta distraherande innehåll som egentligen inte intresserar dig.

Till en början handlade vår plugin enbart om att lösa problemet med att ens sociala medier tenderar att flöda över av föräldrars inlägg av sina barn men vi upptäckte snart att vår lösning kunde appliceras även inom andra fält och områden där du helt enkelt vill slippa se inlägg på sociala medier eller få reklam skickat till din webbläsare.

Varför Ainomam?

Vår plugin från Ainomam ger dig möjlighet att skräddarsy vad du vill sålla bort från ditt flöde på sociala medier samt från din webbläsare. När du laddar ner vår plugin kommer du själv att kunna göra inställningar för att välja exakt vilka sort inlägg samt reklam du slipper se se när du beger dig ut på webben. Du ges möjlighet att kunna styra själv över den sorts information som dyker upp på sociala medier samt den reklam som du ser på din skärm, helt anpassad efter dina egna behov och intressen.

Genom några enkla inställningar på vår plugin kommer ditt webbsurfande genast att bli mycket mera behagligt och avsevärt förbättra hela din internetupplevelse. 

ANNONSERING

Internet världen kan vara jobbig och man kan behöva ta en paus då från livet så då vill du kanske ta en skön och exklusiv semester?

Besök då anofia.se för att ta del av fantastiska kryssningar i de vackraste delarna av världen och skapa nya minnen!

Vill du ha hjälp med din webbanalys och marknadsföring av två utomordentliga kvinnor inom branschen?

Ta då och besök våra kära blivande webbanalytikers, Victoria Jakobsson Jönsson och Julia Sandberg, sidor och kika närmare på vad de kan erbjuda! Ni hittar Victora på victoriajj.se och Julia på julez.se!